Ilona de Lange

auteur van Miljonairskind

NIEUWS

Wie zie ik op 30 april in Almelo of 1 juni in Zutphen?

Foto door Florian Klauer van Unsplash

Op 30 april vieren we een miljonairsfeestje in de bieb in Almelo. Kom je ook meedoen met de miljonairsquiz, een schrijfworkshop volgen of je eigen knikkerbaan bouwen? Vanaf 13.00 uur ben je welkom en je hoeft je niet aan te melden. 
De dag erna is Ilona te gast bij Professor Nova Next en haar vrienden in Zutphen, tijdens hét wetenschapsfestival voor kinderen Expeditie Next. Vanaf 13.00 uur leest ze voor in de bibliotheek. Ben jij erbij? Gratis tickets voor kinderen zijn verkrijgbaar via Expeditienext.nl.


Ilona de Lange reikt het eerste exemplaar van Miljonairskind 5 uit in Space Expo

Het was feest in ruimtevaartmuseum Space Expo! Ilona presenteerde daar haar nieuwe boek: 'Miljonairskind - De rampzalige ruimtereis'. Barbara Hoppel, directeur van Space Expo, nam dit bijzondere eerste exemplaar in ontvangst. 

 

> Lees meer


Miljonairskind 4 - Paniek in het Pretpark is verschenen

 

Hoera, daar is alweer het vierde deel in de Miljonairskind-serie. 

Zilver kan het niet geloven: zijn ouders kopen een pretpark! Ze toveren een vervallen pretpark om tot Schatrijk, waar de bezoekers zich voor een dag miljonair kunnen wanen. 

> Lees meer


 

Uitnodiging: Miljonairsfeestje lancering Miljonairskind 4 Paniek in het Pretpark 

Leen de hakken van je moeder, het pak van je vader en verzamel al je bling-bling! Want... Vrijdag 14 oktober van 16.00 - 17.00 uur is er een écht Miljonairsfeestje bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp.

> Lees meer

 

 

Het magische zwemparadijs met de verboden glijbaan is verschenen!

 

Trek je zwembroek of je badpak maar uit de kast, want daar is-ie dan: Het magische zwemparadijs met de verboden glijbaan! 

> Lees meer

 

 

Nieuw: Miljonairskind deel 3: het verborgen eiland

 

Heb je de eerste twee delen van Miljonairskind verslonden? Dan ben je vast blij om te horen dat deel 3 is verschenen! Miljonairskind - Het verborgen eiland is een vrolijk avontuur met een tropisch tintje. Wil je weten waar het over gaat?

> Lees dan gauw verder

 

Schrijver in beeld

Het is bijna kinderboekenweek! De komende tijd kom ik langs in een heleboel schoolklassen. Soms in het echt, maar soms ook via het scherm. Ik doe namelijk mee aan Schrijver in beeld. Dit is een kant-en-klaar digitaal lespakket waarmee scholen naar eigen inzicht aan de slag kunnen. 

> Lees verder

 

Puzzel en win - gesloten

Het derde deel uit de Miljonairskind-serie komt eraan! En dat vieren we met een zomerpuzzel! De wedstrijd is inmiddels afgelopen en de winnaars hebben bericht ontvangen. Alsnog zin om te puzzelen? Via de link aan de zijkant kun je de puzzel nog downloaden.


Meer nieuws